21 de set. 2016

Furgoneta solidària

Descripció del projecte

La furgoneta solidària


Algú deia que les imprescindibles són les que lluiten cada dia. I malgrat probablement hauríem de ser més, hi ha persones que sí, que fa anys que lluiten, que ho han fet tota la vida. A la Universitat, a la seva ciutat, a la feina... Un d’ells, és Ermen Gassiot.
Actualment Secretari General de CGT Catalunya, és també una de les encausades en el cas de repressió de lluita universitària més greu de les darreres dècades; 27 i més. I malgrat la vergonyosa petició de més d’onze anys de presó per haver participat en una roda de premsa de suport a les estudiants tancades al Rectorat de la UAB, sense por, sense vergonya, amb el cap ben alt i amb tota la determinació, segueix treballant per una Universitat Pública, crítica i de qualitat.
Suposem que per tot això, la passada nit del 18 de setembre, el seu cotxe va aparèixer calcinat als carrers de Terrassa. I suposem que per tot això, hi ha qui té ganes de fer recular l’Ermen i a totes les persones que, com ell, no tenen por, ni vergonya i caminen amb el cap ben alt i amb tota la determinació en defensa dels drets de les més febles.
I com que ens podria haver passat a qualsevol de nosaltres, i com que hem fet nostre el principi que “Si ens toquen a una ens toquen a totes”, hem volgut contribuir a recollir els 4.000 euros que poden permetre que l’Ermen pugui tornar a tenir un mitjà de transport. Ho farem per ell, perquè ell el que fa, ho fa també per nosaltres.
Per això, els diners que es recullin s'utilitzaran en part per ajudar el company Ermen, però també per reforçar la resta de campanyes contra la repressió per lluitar pels nostres drets laborals i socials.
Si ens toquen a una ens toquen a totes!

http://www.verkami.com/projects/15938-furgoneta-solidaria/