7 de març 2015

8 de març



NO VOLEM SOSTENIR AQUESTA CRISI, SORTIM AL CARRER PER EXIGIR TENIR EL CONTROL SOBRE ELS NOSTRES COSSOS I ELS NOSTRES DRETS.

Un 8 de març més, Dia Internacional de la Dona Treballadora, i les condicions de desigualtat en què ens trobem les dones continuen invisibilitzades. Continuem patint agressions diaries, lleis restrictives dels nostres drets més bàsics, dobles i triples jornades laborals quedant excloses de cotització. Continuem sent educades dins els paràmetres de l'amor romàntic, per la dependència i el plaer cap als demés. Continuem assumint les conseqüències de les retallades en educació i sanitat, atenent i cuidant a les persones malaltes que no assumeixen els hospitals, fent-nos càrrec dels nostres infants davant la mancança d'escoles de bressol i responsabilitzant-nos de la gent gran i de les persones dependents.

Aturades, precàries, mestresses de casa, treballadores domèstiques, migrants sense papers, jubilades, joves i dones treballadores. Estem fartes de sostenir des de fa dècades la crisi del treball reproductiu i de les cures, ja en tenim prou!! Volem reapropiar-nos dels nostres cossos i dels nostres drets, en definitiva, volem recuperar les NOSTRES VIDES!

Des de CGT Sabadell encoratgem a totes les dones a recuperar la Vaga com una eina de lluita, recuperar la tradició de les dones que han estat peces clau en vagues i lluites històriques, perquè volem imaginar-nos com seria una vaga de dones, una vaga de totes en la que es fessin visibles totes les tasques que assumim les dones cada dia de les nostres vides.

Perquè volem plantejar-nos què passaria si féssim una vaga de totes, i sabem que és possible. Instem a tothom a sortir el carrer un cop més, per assistir a la Manifestació del 8 de març a les 12h a Plaça Universitat de Barcelona.