2 de maig 2012

Comunicat de la Federació Local de CGT Sabadell valorant el 1er de maig a la nostre ciutat.



La Federació Local de CGT Sabadell valora molt positivament la manifestació que s’ha realitzat avui 1 de maig en motiu del dia de la classe treballadora. Sens dubte ha estat una nova demostració d’unitat de les classes populars i les organitzacions de l’esquerra anticapitalista de la ciutat i la comarca.
Des del sindicat volem agrair volem agrair  a tots els col·lectius de la comarca la feina realitzada a través de la Coordinadora del 1er de Maig del Vallès Occidental. Aquesta feina ha fet possible la convocatòria més gran en motiu del dia de la classe treballadora que es recorda des de fa molts anys. Estimem que més de dues mil persones de la comarca han acudit a la manifestació. Durant el recorregut s’ha vist clar el rebuig  a la reforma laboral i a les retallades dels governs de CIU i PP per part d’un ampli sector de la població que ha assenyalat els culpables de la crisis: partits polítics, banquers i empresaris.
La Federació Local de CGT Sabadell fa una crida al poble treballador de la ciutat i la comarca a seguir la lluita contra les agressions que estem patint en forma de reformes laborals retallades i repressió. Ens reafirmem en mantenir i profunditzar la unitat de treballadors, estudiants i veïns .
Des de CGT exigim la retirada de tots els càrrecs que s’imputen a les persones detingudes durant la vaga del 29-M arreu de Sabadell, Catalunya i la resta de l’estat. Exigim també la llibertat immediata de les 4 persones en presó preventiva, volem fer especial esment a la repressió soferta per la nostre companya Laura Gómez empresonada sense cap tipus de fonament.
Entenem que la repressió que esta patint el nostre sindicat i molts companys més que es van mobilitzar el dia de la vaga general únicament respon a la voluntat dels governs de CIU i PP d’aplicar les reformes i les retallades mitjançant el terror. Des de CGT advertim que cap d’aquestes mesures dictatorials ens farà retrocedir en la lluita del nostre sindicat en defensa de la classe treballadora.

Fotografia realitzada per Vilaweb Sabadell