8 de nov. 2009

Trobada per preparar les mobilitzacions durant la presidència espanyola de Unió Europea- Sabadell-14/11/09 10h

Des de la “Campanya que la crisi la paguin els rics” creiem que ara és més necessari que mai coordinar-nos per en la lluita contra la crisi, i un dels seus dels màxims responsables, la UE, per tot això fem una crida a totes les organitzacions, sindicats, grups i assemblees locals, associacions d’immigrants, col·lectius que lluiten contra la crisi, a participar en una trobada unitària que és realitzarà a Sabadell el proper dissabte 14 de Novembre.

També entenem que el treball que estem fent diferents assemblees locals contra la crisi o les diferents arbitrarietats del capitalisme es sol fer de forma inconnexa. Aprendre de les diferents experiències que s’han anat desenvolupant al llarg del territori, compartint materials i tipus d’accions, és interessant per a tots.

Aquesta trobada és realitzarà al Casal Independentista de Sabadell Can Capablanca, situat al carrer Comte Jofre 30. Al costat de l’estació dels Catalans, Sabadell-Estació.

La trobada tindrà dos eixòs centrals:

- Presidència de la UE per part de Zapatero i una cimera euro-mediterrània al Juny a Barcelona.

- Trobada d’assemblees locals contra la crisi, d’assemblees d’aturats, xarxa d’empreses en lluita, i assemblees socials.

Aquesta jornada consistirà en:

10:00 – 10:30 Presentació de col·lectius.

10:30-12:30 Discussió del discurs sobre la crisi i la UE, quina campanya fer, amb qui fer-la, eixos principals a treballar.

12:30 -13:00 Aprovació del manifest.

13:00 – 14:00 Proposta de calendari pel primer semestre del 2010.

Dinar a un preu de 9 euros.

15:30-17:00 Trobada de col·lectius locals unitaris, intercanvi d’experiències, intercanvi de material i discurs.

17:00 – 18:00 Proposta d’editar material conjunt, calendari d’activitats, llista de ponents, etc. (Es demana a les diferents assemblees locals que portin resums de les accions fetes, materials…)

Animem a tots els col·lectius, organitzacions, sindicats a participar-hi. Demanem la confirmació de l’assistència fent arribar un mail a:

info@noalacrisi.cat